Symantec endpoint server not updating

Click on your "about" link in the upper right to know what maintenance release you are on. Have you also find that only some of your workstations are showing the status of being out of date? JPG the issue that you are describing in your question appaers to be the following bug.I am still experiencing the issue of these workstations showing a yellow icon, instead of the normal green one. Symantec Endpoint Protection clients cannot update antivirus definitions from the Symantec Endpoint Protection Manager Fix ID: 1543985 Symptom: Symantec Endpoint Protection clients cannot update antivirus definitions from the Symantec Endpoint Protection Manager.

I only have the 14 workstations that seems be an issue.

Can I please ask; are you also experiencing that only some of your workstations are experiencing this issue? Kind regards, mustekkzn All of the workstations that were previsouly managed in 2009 and are now getting updates with 12/31/09 rev 126 are not throwing any errors. I'm not sure why you get the yellow icon on the others.

I'd check to see if they are at least getting the latest 12/31/09 rev ### that your SEPM server shows is the latest. the client logged on and received the box that indicated that they did not have the latest definitions, and they checked the box that said "remind me after the next update" then their shield will show the green instead of the yellow.

In this case all the points has to go to josh2780 as he had it spot on.

I'm having an issue with some of my SEP clients not updating A/V definitions from the SEPM server.

Search for symantec endpoint server not updating:

symantec endpoint server not updating-41symantec endpoint server not updating-88symantec endpoint server not updating-3symantec endpoint server not updating-33

Have you perhaps come across of any issues relating to the distribution updating issue that Symantec is facing at the moment as per your given link below? Solution: Added a dependency relationship for SMC service and System Event Notification service at startup. Open&docid=2009072315130848&nsf=ent-security.nsf&view=docid It looks like you have a combination of a bug and a defect for the sep version that you are running Hi josh2780 Just want to see if you have managed to get to resolve your issue as yet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “symantec endpoint server not updating”